|
FAQ
• Search • Login
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Author |
Message |
maurycy79
Joined: Thu Mar 06, 2014 11:35 am Posts: 133 Location: Olsztyn
|
Witajcie, poszukuję jakiś dobrych opon. Nie jestem przekonany tylko czy lepiej wybrać używane czy jednak nowe opony. Jakoś nigdy nie miałem przekonania do tego co używane. Chciałbym wiedzieć, gdzie wy kupujecie i wymieniacie opony, czy są wyważone i tym podobne sprawy. Dajcie namiar na coś interesującego w tym temacie, pozdrowienia.
|
Tue Apr 05, 2016 4:59 am |
|
 |
Dominik32
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:27 pm Posts: 30 Location: Poznań
|
Cześć. Co by ci tu polecić w tym temacie. Myślę, że najlepszy sklep znajdziesz w tym miejscu sklep.opony-kunicki.pl . Mają nawet fajne ceny. Myślę, że są w stanie zainteresować, a wybór jest ogromny. Pozdrawiam
|
Tue Apr 05, 2016 5:40 am |
|
 |
konradmadej
Joined: Thu Mar 06, 2014 11:38 am Posts: 70 Location: Warszawa
|
Cześć wam. Ja akurat używam opon goodyear i jestem zadowolony. Jak dla mnie nie ma lepszych. Kiedyś miałem używane, tańsze, wystarczyły jedynie na jeden sezon. Te są wielosezonowe. Dla mnie najlepsze jakie mogą być, poleciłbym każdemu. Trzymajcie się.
|
Tue Apr 05, 2016 8:20 am |
|
 |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum
|
|