Author |
Message |
Dominik32
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:27 pm Posts: 30 Location: Poznań
|
Witam. Mam takie pytanie, chciałbym aby ktoś pomógł mi opracować nową strategię zarządzania firmą której zostałem prezesem. Chcę zlecić to komuś kto ma o tym duże pojęcie i jest bardzo mocno w temacie średnich przedsiębiorstw. Kogo możecie mi polecić?
|
Tue Sep 27, 2016 7:55 pm |
|
 |
ToMegaTherioN
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:28 pm Posts: 44 Location: Barcin
|
Pierwsze co przychodzi mi na myśl to firma Metis Group. Firma zajmuje się konsultingiem i doradztwem właśnie w sprawach prowadzenia biznesu, strategii rozwoju, finansowania przedsiębiorstwa i w wielu innych kwestiach. Chyba nie znam nikogo bardziej rzetelnego w tym momencie ;)
|
Tue Sep 27, 2016 10:26 pm |
|
 |
Camyla
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:43 pm Posts: 40 Location: Poznań
|
Ostatnio byłam w firmie która prowadzi doradztwo finansowe i powiem ci szczerze że jestem naprawdę zaskoczona tym czego się dowiedziałam. Wysyłam namiary do tej firmy, naprawdę pracują tam fachowcy którzy wiedzą jak inwestować pieniądze i co zrobić żeby firma cały czas szła do przodu 
|
Tue Sep 27, 2016 11:35 pm |
|
 |
uroczakocica
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:42 pm Posts: 38 Location: Witnica
|
Najlepiej jest znaleźć jakiegoś guru biznesu i z nim porozmawiać :P Prawda jest taka że warto poradzić się takiej firmy bo nawet jeżeli nie wiedzą o tej branży tyle co ty to mają pojęcie jak się zarabia pieniądze i co zrobić żeby klienci chcieli kupować nasze produkty ;)
|
Wed Sep 28, 2016 12:52 am |
|
 |
basowy_pomruk
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:28 pm Posts: 24 Location: Gryfino
|
Ostatnio interesowały mnie kredyty dla firm Poznań ma kilka naprawdę sprawdzonych doradców i dlatego jeżeli potrzebujesz kogoś kto w jakiś sposób nakreśli kierunek rozwoju firmy to warto udać się tam gdzie ja. Wysyłam adres strony internetowej tej firmy i mam nadzieję że pomoże ci to rozwiązać problem 
|
Wed Sep 28, 2016 3:08 am |
|
 |
Dominik32
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:27 pm Posts: 30 Location: Poznań
|
Sam nawet znalazłem kilka ciekawych rozwiązać w internecie. Faktycznie, jest tutaj całkiem sporo takich firm które zajmują się doradztwem ale chyba jednak skorzystam z tych o których wy tutaj piszecie. Zawsze to jakaś opinia klienta więc łatwiej wybrać ;)
|
Wed Sep 28, 2016 4:43 am |
|
 |
ToMegaTherioN
Joined: Fri Aug 21, 2015 2:28 pm Posts: 44 Location: Barcin
|
Prawda jest taka że niestety nie da się wiedzieć wszystkiego i być każdym. Czasem jest potrzebne, tak jak w moim przypadku, wsparcie mentalne żeby podjąć najlepszą możliwą decyzje. Jeżeli twoja firma zatrudnia więcej niż kilka osób to twoja decyzja pewnie w jakiś sposób odbije się na pracownikach więc warto zrobić to mądrze.
|
Wed Sep 28, 2016 7:28 am |
|
 |
|